Om Djurguide.se

Djurguide.se är webbplatsen för dig som älskar djur. Vi har ett stort fokus på katt och hund men på sikt kommer vi även att skriva om andra typer av husdjur.

Här på Djurguide.se kan du lära dig mer om hur djur fungerar. Hos oss hittar du mängder med information om hur du sköter om dina husdjur på bästa sätt och hur du gör för att de ska må bra. Du får lära dig allt om deras beteende, instinkter och behov.

Vi publicerar regelbundet köpguider där vi jämför olika produkter och tjänster som finns till för att göra livet lite bättre, enklare och roligare för ditt husdjur – och för dig som husse eller matte.

Så finansieras Djurguide.se

Denna webbsajt finansieras med annonsintäkter. Dessa kan vara i form av annonser och som så kallad affiliatemarknadsföring.

Affiliatemarknadsföring innebär att vi ibland får en liten provision på produkter och tjänster som vi tipsar om. Klickar du på en av länkarna och sedan köper produkten eller tjänsten i fråga får vi en liten ersättning. Du som kund betalar dock aldrig något extra utan vår ersättning kommer från annonsörens marknadsföringsbudget.

Vi är noga med att alltid vara transparenta med våra råd och bara tipsa om produkter som vi tycker är genuint bra.